Dag 16

Kevin zegt dat hij begint te denken dat hij “redelijk sterk staat buiten”. En nu moet Gioia het vuur bewaken in het huis, maar ze wil niet opstaan.

In de boerderij hebben ze de stal al uitgekuist, en nu moeten ze de uiers van de koeien kuisen. Mathousca ziet dat allemaal niet zitten.

Douglas is nog altijd zo zat als een kieken, ’t is wel grappig. Enfin, ze zijn aan het boogschieten. Een goeie zaak dat Hannes zijn vlechtjes uitgetrokken heeft. Hannes, Douglas en Peggy spelen de finale van het boogschieten. En Douglas schiet juist in het midden, dus hij is gewonnen.

En nu waterpolo. Kom het tegen: Kevin en Gioia gewonnen.

Weaurghhh! Kevin heeft Katja beloofd dat ze sex zou krijgen van hem als ze de mannen zou steunen. Agh. Goeie help. En hij heeft het niet zomaar één keer gezegd in een dronken bui, nee, verschillende keren. Beikes.

Hannes maakt iedereen wijs dat Peggy wil vertrekken. Hij denkt dat hij goed bezig is, tss. En Peggy denkt dat ze volgende keer tegen Douglas zal staan.

En zo is het elke dag wel iets.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.