Gepruts

I’m keeping my eyes peeled… Zie ik daar wat ze hier typelists noemen? En dingen?

Eigenlijk, eigenlijk zou ik toch best ook eens mijn eigen server ergens plaatsen en MT installeren, en dan kan ik daaraan prutsen en allen, jaja jaja jaja.

Maar goed, als ik ooit wil verhuizen, is er geen probleem meer nu ik op mijn eigen domein zit (Robb’s Law indachtig). En nu nog hopen dat ik ooit mijn PageRank van 7 terugkrijg, ik zie dat die bij Salon al gedaald is naar 6, maar dat hij hier bij Typepad nog op 1 staat. ’t Zal wel er wel aan liggen dat ik nog geen googledance meegemaakt heb op blog.zog.org, en dat ik er nu alleen nog maar in sta wegens de freshbot. We zullen wel zien in de volgende everflux.

En neen, ’t is geen googlewhoren, de correcte term daarvoor is “op de hoogte zijn en dus in staat zijn het aan klanten uit te leggen en daar geld voor kunnen krijgen” 😀

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.