Een gevulde dag

Bijna heel de dag op schok geweest, Sandra is serieus ziek aan het worden, en ik ook (koud zweet, hoofdpijn, the works).

Het poppenhuis in elkaar steken was niet zo evident. ’t Is wel allemaal hout en stevig en zo, maar ’t is geen Ikea. Er zit één papiertje bij met welke vijzen waarin moeten, maar dat is niet echt duidelijk.

Resultaat: in elkaar gevijsd, uit elkaar gevijsd, weer in elkaar gestoken, en dan nóg verkeerd: de achterkant zit aan de vookant. Maar bon, het valt niet zo op.

En de electrische trein, da’s nog een beetje te complex voor Louis vrees ik. Gelukkig hebben we er een andere bij die niet electrisch is, dan houden we die electrische dinges voor als we er dicht bij zijn.

Morgenochtend is eigenlijk mijn uitslaapdag, maar ik wil voor geen geld ter wereld hun gezicht missen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.