Corset

Zo, en mijn corset is ook aangepast. Dat aandoen was niets, maar dat rechtzitten was 1 ander paar mouwen: heel mijn onderrug voelde aan alsof hij in elkaar aan het zakken was–ik hoop dat ze daar niets vergeten diagnosticeren zijn.

Het ding is eigenlijk een soort harnas, met een kader op mijn borst en mijn buik, en een soort schild achteraan op mijn rug dat er met riemen aan verbonden is. In principe zou ik met dat harnas al direkt na de operatie moeten kunnen recht zitten en (gasp!) rondlopen, zei de dame die het gemaakt had (“hoe lang ligt u hier al? sinds zondag?“). En dat ze volgende week eens zal komen kijken.

Needless to say: dat rechtzitten-om-te-testen deed immens pijn. Ik hoop dat het blauwe plekken zijn of zo, en dat het over gaat. En misschien kan ik zelf aan werken, zo beetje bij beetje rechtkruipen en zo.
Hoop doet leven.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.