Anesthesie

Het heeft nog zijn voordelen, niets voelen aan de onderste ledematen: daarjuist een blik cola over mezelf omvergesmeten, en ik heb er niets geen last van.

Geen onaangenaam nat gevoel, geen koud gevoel, gewoon hetzelfde als altijd: geen gevoel whatsoever.

3 Comments

 • Miljaar,

  nu lees ik pas dat je derde er is, en je ook nog serieus in de problemen zit. Weet niet goed of ik jullie nu proficiat moet wensen of niet…??? Michel en Sandra, als we iets kunnen doen voor jullie, geef gerust een seintje. Luc was hier net bij mij, en vroeg of ik iets wist. Vandaar mijn blik op je blog.zog…
  Ik vertel later wel wat over de vergaderingen met de buurt. Wellicht heb je het verslag ontvangen (ik zag dat je het woonerf vermeldde…)

  Veel groeten en moed, en toch een dikke proficiat voor jan!

  Dirk en Marijke

 • Verslag gelzen, beetje teleurgesteld dat het geen kasseien zullen zijn, zeer content dat het een woonerf wordt, een beetje bezorgd over parkeer plaats (what else is new)?

  Kom gerust eens langs! We zitten hier alletwee voor de volgende paar maand :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.