Bezig

’t Was gisteren de trouw van Peter en Ensy (fijn) en daarnet schoolfeest op Sint-Barbara (ook fijn). Zelie en Louis hebben een dansje gedaan op Ik ben vandaag zo vrolijk van Herman Van Veen, en ik heb het gefilmd.

Vanavond heb ik wat aan de layout van Formaldehyde Europe gewerkt. Waar zowat alles tot de foto’s toe van mij is, behalve de tekst en het form op de “register”-pagina, waar ik voor zowel vorm als code als inhoud als afhandeling alle verantwoordelijkheid afwijs :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.