Rampentoerisme

’t Is op Vitaya één van die uitzendingen over Wrede Accidenten: een piloot die neergestort is en overal miserie heeft.

En wat was hetgeen ze alspotentieel het zwaarste probleem zagen? Ha! Dat hij een aantal ruggewervels had die verbrijzeld waren, en dat stukken van de wervel tot in zijn ruggemergkanaal gedrukt werden.

En dat daardoor vijftig percent!! van zijn ruggemergkanaal ter hoogte van die wervel geblokkeerd was.

Vijftig percent? Pfuh! Bij mij was het vijfenzeventig percent!

Ze hebben met die mens trouwens hetzelfde gedaan als wat ze bij mij gedaan hebben: achterkant van de wervels weggehaald, schroeven boven en onder, metalen staven, the works. Het ijzerwerk zag er bijna precies hetzelfde uit als bij mij.

Grappig.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.