Televisie

Ik had bijna op televisie kunnen komen.

Daarjuist belde er een man van Telefacts. Ze zijn een programma aan het maken over miserie bij verbouwingen. Hij had “verbouwingen miserie” ingegeven bij Google, en blijkt dat ik daar op nummer één uitkom. En dus vroeg hij of ik geïnteresseerd was, en of ik inderdaad miserie had bij de verbouwingen, kwestie van onverwachte dingen tegengekomen en dergelijke.

Nu, gegeven dat ons huis gebouwd is in de veertiende eeuw en dat we niet het geld hebben om alles te ontmantelen en van nul af aan aan te pakken, is het uiteraard zo dat we verrassingen tegenkomen, en dat het allemaal trager gaat dan we zouden willen. Maar van daar om te gaan zeggen dat het écht miserie is, en dat we in zak en as zitten—niet direkt.

Toch niet in die mate dat ik me geroepen voel om het aan de natie kond te maken via Telefacts :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.