Kwel

De aankondigster van VT4 ziet er nieuw uit. Misschien toch even die teksten laten nakijken door een meer ervaren collega of zo? Of toch minstens de mimiek op de inhoud afstemmen?

Dit zei de bruingebrande betatoeerde blonde dame met een smile van oor tot oor:

Jennifer Aniston en Brad Pitt een baby!? [grijns] Nee, hun natte droom viel in duigen toen Jeniffer een miskraam kreeg! [grijns] Op de set van Friends is het trouwens niet de enige! Courtney Cox had vóór haar huidige baby drie miskramen! [grijns] En in deze aflevering van Friends is het met de meiden ook allemaal kommer en kwel! [colgate-grijns]

Ahem. Enjoy your sitcom now, y’hear?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.