Van open sourceken

Ik ben eigenlijk nogal redelijk tevreden van Mozilla Thunderbird. Ik mis de threaded view van Outlook, al zou die van Thunderbird ook wel in Outlook passen. En ik mis de search folders van Outlook, maar ik kan wel zonder leven.

Er is uiteraard geen kalender, maar er is wél een equivalent voor Newsgator: ForumZilla doet ongeveer hetzelfde, te weten: RSS reader (en als het echt zou moeten, usenet reader) integreren in de mailreader.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.