Kee-yooooote!

Oooooo wat een schattig zebraspinnetje dat er op de muur zat!

Ik had uiteraard mijn fototoestel rond mijn nek hangen, maar helaas met de 50mm erop gevezen. Resultaat, als ik er zo dicht mogelijk bij ging staan:

DSC_4822

Niet zo fijn. Zoals 99% van de dag het geval is, zat de muur in volle schaduw, en het beest zat op meer dan ooghoogte, dus het zou in ieder geval geen gemakkelijke foto worden. Maar in ieder geval toch beter met de 70-180, en ook de kans om, als ik zo hoog raakte tenminste, nog eens te kijken of de 6T iets deed.

Het is dus effektief niet vanzelfsprekend, maar toch een foto kunnen pakken. En enorm geluk gehad: het beest heeft juist een andere spin gevangen. Ik heb het ze zien doen: de prooi zelf had ik niet eens gezien, zo klein was ze, maar plots sprong de zebraspin een centimeter of zo vooruit en was het prijs:

knippe! zegt de spinne

Voor een duidelijker beeld, zie fotolog.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.