Wikipedia

Ik weet niet goed hoe het zit met de rest van de mensheid, maar sinds een tijd is Wikipedia mijn eerste stop als ik over eigenlijk ongeveer gelijk wat iets wil weten.

Ik denk dat het niet zo lang meer zal duren voor Wikipedia de Brittanica voorbijvliegt. En eigenlijk, zou het geen fantastische zaak zijn als de hele Brittanica in Wikipedia zou gestoken worden?

Als ik helemaal niet meer weet wat gelezen, en er is niet direkt een boek bij de hand, kan ik er altijd ene paar uur doorbrengen. Bijvoorbeeld te beginnen in Aryan invasion theory en van daaruit verder lezen. Of gewoon de gebeurtenissen van de dag bekijken en doorklikken.

Nee, uitstekende site. Beter geworden dan IMDB, al jaren mijn vorige nummer één voor Best Collaborative Internet Wossname.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.