Transformed Man II

Ik heb, in tempore non suspecto midden de jaren 80 toen het dus nog vreselijk oncool was en er alleen maar LP’s bestonden, zowel The Transformed Man als Mr. Spock’s Music From Outer Space gekocht.

Een mens heeft niet geleefd voor hij Leonard Nimoy What is Love? heeft horen zingen, of William Shatner Lucy in the Sky With Diamonds heeft horen verkrachten.

Niet zeker wat William Shatner’s versie van Common People allemaal bewijst, maar toch minstens dat Jarvis Cocker een redelijk goeie tekstschrijver is.

You’ll never watch your life slide out of view
and dance and drink and screw
because there’s nothing else to do.

Heh.

Dat, en dat ik er naar uitkijk om de plaat te kopen. Uiteraard.

Elders over misschien hetzelfde

19.01.2008: Set phasers to ‘cringe’ | 23.03.2003: Bill Shatner is 72 vandaag

2 Comments

  • betekent dit dat William Shatner nog steeds platen opneemt? ik dacht dat dit soort parlando louter zo een 70s-fenomeen was (andere klassiekers in het genre: Dalida en Alain Delon of Patrick Duffy en Mireille Mathieu).

    wat bedoel je trouwens met goede tekstschrijver? omdat het rijmt…?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.