Jeuk

Het kriebelt, maar ik ga er mij niet mee bezighouden: het zou te gemakkelijk zijn om een sarcastische running commentary te plegen bij het Eurovisiegebeuren.

De Ramones uit Moldova!  Kiss uit Noorwegen! Belarus, en Roemnië, en Hongarije en Denemarken hadden allemaal knullige middle-aged achtergronddansers mee! Onder meer Polen en IJsland hadden alle verbeelding tartende afgrijselijke kledij mee. En de dames uit Croatië vonden het niet nodig om hun buik in te trekken—wel een grappig effect met zo’n middenriftonende kleedsekens.

Andorra, en Zwitserland, en misschien Moldova mogen van mij winnen. Ha! En onze vriend van beneden de taalgrens, uiteraard.

Tien minuten televoting en we weten of we erbij zijn, juich.

update: Tiens, wat zie ik: Gülseren doet zaterdag mee voor Turkije? Fijn nieuws!

update2: [op de wijze van Arme Joe] geen geluk voor jou, arme Waal!

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.