Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Vogels

Naar de zoo geweest vandaag , en deze hebben me nog het meest van al geïntrigeerd:

eeyargh

Those are some seriously ugly-ass chicks. Seriously.

8 reacties

  1. En van welk beest zijn dat kuikens?

  2. Van een vogel, denk ik.

    Ik ben niet zo’n krak in vogels.

  3. Dat gepluimte zie je ook wel eens in de goth atmosfeer 🙂

  4. ’t Zijn Robert Smithers!

  5. ’t Zijn Robert Smithers!

  6. @Michel. Jouw spreekgestoelte heeft streken, het blijft soms steken de laatste tijden. Een mens duwt dan nog eens op de Post knop en dan krijg je bovenstaand resultaat. Eerder deze week kreeg ik zelfs een totaal andere pagina die me vroeg om alles nog eens te herhalen (wel met ingetikte tekst er nog in) Toen dacht ik: “Bof, laat maar….” en is mijn reactie toch nog verschenen.

  7. @huug: zwijgt er mij van: ’t is wreed hoe traag en slecht Typepad soms werkt.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑