Del.icio.us op 26 mei 2006

3 Comments

  • Die eerste link van die Nikonians kerel had ik ook. Ergens staat een foto van zijn immense collectie lenzen. En dan lees je daarna dat hij na zijn urenfotografeert voor het plezier. Teveel geld ja. :)

  • Ja en neen. Enerzijds wil ik ook wel het geld hebben om enkele droomlenzen aan te schaffen.

    Anderzijds heb ik altijd bedenkingen bij mensen die niet om ‘den brode fotograferen’, maar voor ettelijke duizende euro’s materiaal aanschaffen.

    Michiel Hendrickx zei (zoals nog anderen hem dat voorzegden) dat je met één camera en twee lenzen de beste fotograaf van de wereld kan zijn.

    Maar goed, ieder zijn hobby. Als de ene veel geld neerteld voor een dure auto, mag de anderen evenveel geld geven aan lenzen en fotomateriaal.

    Maar of dat in sé nodig is? Ach, de meeste mensen met een porsche rijden ook nooit van 0 tot 100 km in 5 seconden. Ieder zijn pleziertje.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.