Breek de ketting

Overal duiken die dingen op, tegenwoordig, en vooral op YouTube:

In 1945, a young girl named katu lata kulu came over to America in a grey boat from Africa. A mysterious man killed her by cutting the word “LATUALATUKA” into her back. now that you have read this message, she will come to your house on a full moon and steal your soul unless you follow these directions:

1. Retype this message as a comment for 3 other videos

Bah.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.