Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Nieuw fotogerief!

Hoera! Juich! Driewerf dubbelsalto!

Ik had anderhalve eeuwigheid geleden een paar hand– en spandiensten bewezen aan iemand, en die iemand, die verder anoniem zal blijven, kon niet meer leven met een dergelijke karmische schuld, en hij heeft me bij deze vergoed met een boodschappenmandje vol fotomateriaal.

Allemaal dingen die ik bijzonder goed ga kunnen gebruiken… om te beginnen een MB-D200 battery pack en twee extra batterijen, waarmee ik de D200 drie keer zo lang autonoom kan gebruiken, en waarmee ik, mits een zak AA-batterijen, zelfs in gebieden zonder electriciteit zou kunnen werken.

En daarnaast deze, waar ik al lang op zat te azen:

NKR1C1

Een R1C1, met een roedel SB-R200-beestjes erbij en een SU-800, en dat communiceert allemaal draadloos met mijn SB-800 en ik ga binnenkort ook eens hard proberen om dergelijke foto’s te doen.

Chortle. Gnn. Hoera!

13 reacties

 1. Dat zou ik ook wel pruimen…

 2. Gij dikke sjansaar. Daar gaat ge enorm veel plezier aan hebben, zeker weten. Heb een fotomaatje (een ollander) die ook dergelijk speelgoed heeft en die maakt prachtige (natuur)fotoos (veelal macroos)- Als ik mag, even reclame maken:
  http://www.landauer92.nl/
  Verder: Michel, gij hebt een heel interessante blog. Om het op zijn ollands te zeggen: errug leuk! (ben pertang een gentse hoor!)
  Grtz, Michelientje

 3. Juist wat ge nodig hebt. En avant met die tuinsafari 🙂

 4. Het zou zelfs bijportretten uiterst geschikt zijn. Hoeveel klauwen heb je daarbij?

 5. http://users.skynet.be/fotoopa/ is ook een leuke site in die richting, fascinerend hoe die vent werkt.

 6. Dat batterijgripding, is dat er zo één met een afdrukknopje op?

 7. Hop, Michel, nu de tuin in, op safari!

 8. @Tom: jawel. Extra afdrukknop en extra twee wieltjes voor bediening en zo.

 9. Let there be light!

  Ook wel knap dat die dingens draadloos zijn, en het geheel ziet er mighty impressive uit, en mijn fototoestelleke is ocharme even groot als zo’n klauwgeval 🙁

 10. Amai je hand en spandiensten vragen lijken me een gevaarlijke zaak. Bij deze heb je duidelijk gemaakt hoeveel die kosten 🙂

 11. Dat zijn dan nog maar nootjes. Vraag maar aan de aannemer van zijn living.
  (Roddelroddel)

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑