Nieuw fotogerief!

Hoera! Juich! Driewerf dubbelsalto!

Ik had anderhalve eeuwigheid geleden een paar hand– en spandiensten bewezen aan iemand, en die iemand, die verder anoniem zal blijven, kon niet meer leven met een dergelijke karmische schuld, en hij heeft me bij deze vergoed met een boodschappenmandje vol fotomateriaal.

Allemaal dingen die ik bijzonder goed ga kunnen gebruiken… om te beginnen een MB-D200 battery pack en twee extra batterijen, waarmee ik de D200 drie keer zo lang autonoom kan gebruiken, en waarmee ik, mits een zak AA-batterijen, zelfs in gebieden zonder electriciteit zou kunnen werken.

En daarnaast deze, waar ik al lang op zat te azen:

NKR1C1

Een R1C1, met een roedel SB-R200-beestjes erbij en een SU-800, en dat communiceert allemaal draadloos met mijn SB-800 en ik ga binnenkort ook eens hard proberen om dergelijke foto’s te doen.

Chortle. Gnn. Hoera!

14 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.