Leve Twittervervuiling! Meer zever!

Naar aanleiding van Joke’s rant: ik vind het bijzonder grappig dat die Twitter door allerlei verschillende mensen op allerlei verschillende manieren gebruikt wordt.

Joke vindt het vervelend dat haar flow onderroken wordt door zinloos gezever (nee, géén goedkope opmerkingen van “en wat is dat dat met die onnozelheid mag in uw tagline?”).

Wel: als ik niet gestoord wil worden, dan zet ik mijn Outlook en mijn GMail af, en komt er zéker geen GoogleTalk of Twitter in de buurt.

En nog iets: ik heb geen boodschap aan dat amateur-solipsisme, van die mensen die hele dagen op Twitter zitten en alleen voor zichzelf schrijven zonder enige interactie. “Hond uitgelaten.” “Net naar WC geweest, nu naar kelder om blik tomaten.” “Dressoir afgestoft, straks naar kapper.” “Humo gekocht. Misschien kruiswoordraadsel?”

…meh. Ik lieg. Ik heb daar wel een boodschap aan, en ik vind dat zelfs wijs, zo bijvoorbeeld een klein stukje van het leven van Bart en Gudrun volgen. :)

Ik ben niet zo goed meer in dogmatisch nijdig worden.

Oja—nu ik net gaan kijken ben:

Welcome back, Michel Vuijlsteke
  • Currently: Kijk eens aan: mijn duizendste update op Twitter. En zéker vier vijfden daarvan waren Twittervervuiling!
  • 1000 Updates

5 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.