Ervandoor

Allez hoppa. We zijn zeven dagen lang naar het zonnige Kos. Er is daar ook internet, het schijnt, en ik heb speciaal voor de okkasie mijn GSM, die al een maand of zo af lag, opnieuw opgeladen.

Vier boeken en een harddisk vol films en televisieseries in de valies, en camera’s allerhande: een mens weet nooit dat daar iets te doen zal zijn, een mens is best op alles voorbereid.

Oh ja, en dus géén computer. Een linuxportable uit het jaar stillekes met één USB-poort en praktisch geen geheugen, da’s geen computer.

Voor de pikkendieven die zouden denken dat er hier een leeg huis staat waar in kan gestolen worden: er is huiszitting voorzien, er lopen twee waakkatten rond, en overdag tijdens de week wordt er naarstig gewerkt aan onze keuken. Hoezee!

5 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.