Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ervandoor

Allez hoppa. We zijn zeven dagen lang naar het zonnige Kos. Er is daar ook internet, het schijnt, en ik heb speciaal voor de okkasie mijn GSM, die al een maand of zo af lag, opnieuw opgeladen.

Vier boeken en een harddisk vol films en televisieseries in de valies, en camera’s allerhande: een mens weet nooit dat daar iets te doen zal zijn, een mens is best op alles voorbereid.

Oh ja, en dus géén computer. Een linuxportable uit het jaar stillekes met één USB-poort en praktisch geen geheugen, da’s geen computer.

Voor de pikkendieven die zouden denken dat er hier een leeg huis staat waar in kan gestolen worden: er is huiszitting voorzien, er lopen twee waakkatten rond, en overdag tijdens de week wordt er naarstig gewerkt aan onze keuken. Hoezee!

5 reacties

 1. Een week niet bloggen? Hou je dat vol?

  Of gaat dat via de linux-eigenlijk-geen-computer?

 2. Allee vooruit.

  Niks zo zalig als een vakantie zonder computer. Dan weet je pas dat zoiets niet meer dan een instrument ( device) is, dat je gebruikt of niet.

  Wellicht is er wat tijd over (1) om eens een paar boeken te lezen. en (2) met mensen te spreken, waarmee je anders nooit zou spreken. Dat bestaat ook nog.

 3. Geniet er van!
  E een week niet bloggen, ’t zou denk ik de eerste dag zonder postje zijn, niet?
  Niet dat dat belangrijk is eh, helemaal niet!

 4. Oei, kom ik hier toch wel internet tegen, zeker? 🙂

1 pingback

 1. Webzucht Telex

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑