Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Krieeep krieeeeppp

Mijn rug voelt aan als een schurende scharnier als ik beweeg. Het maakt zo het geluid van een grommende maag, maar dan aan de achterkant in plaats van de voorkant. En telkens ik beweeg, niet zomaar om de zoveel tijd eens.

Dat is, denk ik, geen goed teken. Ik ga nog een dag afwachten, en als het maandagavond nog zo is, ga ik naar een dokter. ‘t Is nu verdorie al van donderdagavond dat het meer pijn doet dan anders, en vooral: dat dat geluid er is.

Ik ben een beetje ongerust.

3 reacties

  1. Wacht daar maar niet te lang mee. Dr Poffyn (UZ) is een aanrader. En neen, dat is niet dendienen die mij geopereerd heeft. For the love of god, wacht niet te lang!

  2. michel gelijk ik u de laatste tijd bezig hoor: niet wachten, direct die afspraak maken.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑