’t Schaap is de preute af

Normaal gezien lukt het min of meer om bij te benen tijdens het weekend, maar als er twee dagen na elkaar dingen te doen zijn, niet, natuurlijk.

Uuuuurgh.

Ik weet wat ik nodig heb: twee weken ergens waar er niets, niets, niets moet gedaan worden.

Opstaan om tien uur of zo, een licht ontbijt opeten, niets doen of misschien wat wandelen of zo, eventueel boodschappen doen voor eten, barbecue aansteken en er eten op maken, eten, niets doen of misschien wat met de fiets over en weer rijden ergens, avondeten maken, eten, niets zitten doen met iets kouds in de hand terwijl de zon onder gaat, slapen.

Ik zeg twee weken, maar eigenlijk zou het gemakkelijk twee maand of twee jaar mogen zijn, eigenlijk. :)

5 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.