Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

The Hills are Alive…

Er zijn nog tradities: The Sound of Music, ergens tussen kerst en nieuw.

Het was dit jaar wél de eerste keer dat we alle zes samen keken. 🙂

3 reacties

  1. haha! die film doet me altijd aan mijn ex-schoonmoeder denken : dat was haar all time favourite movie. Ik heb hem al jaren niet meer gezien echter … Ik hoop altijd op chaplin en laurel and hardy met de kerstdagen .

  2. jaren naar gekeken op kerstavond met mijn schoonbroer Dirk. Alleen hij en ik leven nog, al de anderen zijn er niet meer. Dus zou ik zeggen, kijken naar die film en je hebt veel meer overlevingskans, echt hé !!!

  3. ’t is nog wat vroeg voor the hills have eyes, veronderstel ik.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑