Ik dacht dat het allemaal al achter de rug zou zijn, maar het zal toch nog wat voeten in de aarde hebben. Gisteren impromptu besloten nog een stukje muur te laten bijverven (anders konden we daar later moeilijk aan), en dus moest er nog een stelling aangesleept worden, en primer gekocht worden, en lang verhaal kort: vandaag is er een stuk muur gerestaureerd en heeft een ander stuk muur een paar lagen verf gekregen.

Morgen verder van dat, en wellicht (hopelijk) (misschien) (wie weet) wordt er een stuk van de keukenvloer opengekapt. Snirf, onze schone vloer, en alles, maar toch: het moet, wegens dat het niet zo fijn is dat we om de zoveel maand met verstoppingen zitten omdat de leidingen die er liggen niet echt goed liggen.

En niet maandag, niet vandaag, niet woensdag maar donderdag komen de schrijnwerkers vanalles installeren. Geen flauw idee wat dat allemaal zal zijn, en of er ook glas in zal zitten, en of we dan uit de wind en de regen zullen zijn, en binnen welke termijn er dan ook nog een vloer zal liggen, maar het is wel veelbelovend.

Oh, en in juni beginnen we aan de tuinaanleg. Hey, ‘juni’ is al binnen een dikke drie weken!