Ander en beter

Here’s a couple of posts you may have missed the first time around:

20 september: Eenteresteeng.

21 september: Brrrr.

28 september: Tweetalig (dat was de reden voor dit en dit trouwens).

1 oktober: Joechei!

12 oktober: Post-interview, wat meteen uitlegt waarom ik zo content was alhier.

26 oktober: Got it.

12 november: Punt.

Het heeft, om allerlei redenen die er verder niet toe doen, veel voeten in de aarde gehad, maar ik heb de mensen in Brugge laten weten dat ik met ingang van 22 januari geen arbeidscontract meer heb. En dat ik na rijp beraad graag bij hen aan de slag wil.

Wat zij ook nog altijd zagen zitten.

En wat dan ook vanaf maandag het geval zal zijn. Wat ik precies word, is me niet geheel duidelijk—”webmaster” is een term die niet echt aan mij besteed is—maar als er één ding zeker is, dan is het wel dat ik mij (hopelijk niet al te letterlijk) kapot ga amuseren: het is zowat in alle opzichten mijn droomjob.

5 reacties op “Ander en beter”

  1. hé, die postjes had ik inderdaad blijkbaar over het hoofd gezien. in geheel vormen ze de wel de hoofdstukken van een boekje. Ik hoop dat een job zoeken bij mij ook zo vlot gaat verlopen. Ook al zie ik mijn kansen niet zo slecht in, aangezien er weer een arbeidstekort gaat komen in de ICT

Reacties zijn gesloten.