Voor en na

Voilà zie, belofte maakt schuld.

20050215_ikzelf

De kapper (Kaprijke, in de Sint-Niklaasstraat) is ein ganz toller Typ. Hij heeft twee katten en een stapel vrienden en vriendinnen, en die lopen daar allemaal los.

En hij had er geen probleem mee dat ik hem zei van doe maar iets. Meer nog, hij leek wel content dat hij carte blanche kreeg. Toen ik hem zei dat hij gerust de schaar dan wel het mes in mijn baard kon zetten, kreeg ik te horen dat hij nog nooit een klant had gehad waar hij honderd procent mee mocht doen wat hij wou.

Mijn baard is dus sinds daarnet ook (half) af. En wat niet af is, is uitgedund. Wat wel af is, mag ik nog niet helemaal scheren zegt de kapper, want anders zou het riskeren te ontsteken. Dus loop ik ondertussen halfgeschoren rond:

hello sailor

Nee: serieuze aanrader. Allen daarheen!

16 reacties op “Voor en na”

  1. Die baard ‘halfaf’ is toch een grote verbetering (meine meinung). Het zag er vroeger nogal ‘catwezeligachtig’ uit. Niet dat ik iets tegen ‘catwezels’ heb hoor, maar alles op zijn tijd…

  2. En wat ik zo leuk vind: het heeft amper 6 jaar geduurd voor hij zijn belofte (om baard af te doen) heeft nagekomen. Al veel, veel, veel beter, maar voor mij mocht het er eigentlijk allemaal af. Ik ga dienen leiband nu nog korter moeten maken.

Reacties zijn gesloten.