Uitdrukking van de week

Bij deze:

yeah, [vul ding naar keuze in] don’t ‘alf give me the ‘orn

Krijg ik nu al een hele tijd niet uit mijn hoofd.

European Law Moot Court? Yeah mate, gives me the ‘orn. Extracurricular activities? I get the fucking ‘orn watching them.

Niet dat ik het zou zeggen hoor, en uiteraard niet dat ik het meen, en niet dat iemand op mijn verdiep zou weten waar ik het over heb (behalve misschien mijn rechtstreekse baas, die in haar punk-tijd wellicht de desbetreffende tapes had vóór zo op plaat uitkwamen). Eigenlijk om geen enkele andere reden dan dat ik het zo’n onnoemelijk wijze uitdrukking vind.

En met deze nutteloze informatie achter de rug: I bid you goodnight, good interwebs.

taalengelspeter cook

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.