It’s…

Het allerbeste van de heruitzendingen van Monty Python’s Flying Circus op Canvas?

Dat ze in zo ongelooflijk geoeie kwaliteit uitgezonden worden. Ik herinner ze mij op Nederland in de tijd, en op BBC, en ook op Ka2 of VT4 in de beginmaanden. Op Nederland en BBC leken het wel achtste-generatie-VHS-cassettes, en de meest recente had ik op een zwartwit-televisie gezien.

Wat me het meest opvalt? De parallellen met The Goon Show, die ik pas sinds een jaar of tien ken. Op een paar uitzonderingen na, zou zowat alles overeind blijven staan als het op de radio zou uitgezonden worden.

Maar laat niets de pret drukken!

Hoera! Leve Canvas!

2 reacties op “It’s…”

  1. Alhoewel het van voor mijn tijd is en ik het pas als student heb ontdekt, zat ik gisteren achter tv geplakt, eindelijk de kans om ze eens allemaal te zien. Ben Canvas eeuwig dankbaar 😉

Reacties zijn gesloten.