Uit

Dit was het zicht deze morgen:

*Bijna* uit!

Toen ik toekwam op mijn werk had ik nog een pagina of tien te lezen in Judas Unchained. En toen was er plots ene uur opleiding voor nieuwe telefoons die we hebben:

Out with the old, in with the new

Toen ik terugkwam in mijn bureau, bleek dat er geen netwerk meer zat in het gat in de muur waar mijn netwerkkabel uitkwam. Ik wist stomgaweg niet dat er aan de andere kant van het bureau nog een gat was waar al netwerk in toekwam, dus zat ik een tijd technisch werkloos.

En dus heb ik Judas Unchained uitgelezen.

Ach ja.

‘t Is niet slecht, maar ‘t is ook lang niet goed hé. Traag begin, decent midden, vissenstaart op het einde. Allerlei interessante dingen (Cat! Sifen!) waar geen antwoord op gegeven wordt. Alleen hélemaal op het einde, bladzijde 1250 of zo, was er nog een balonnetje, een kier naar een interessante afwikkeling in een nieuwe serie. Maar behalve dat: heelder subplots zijn gewoon aan mij voorbijgegaan, en he boek had gerust een goeie 900 pagina’s korten kunnen zijn.

Maar qua ppc (pagina’s per cent) is het wel een goeie zaak, uiteraard.

Next up: Houellebecq. I’m *so* looking forward to this.

De eerste vijftig pagina’s heb ik gelezen toen ik het toegekregen heb.

Zucht.

Wat doe ik mezelf aan?

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Klinkt interessant, dat is al de tweede boekentip die ik hier van uw site haal, de eerste was deze. Is mij zeer goed meegevallen toen – evenals Gaiman zijn andere boeken.
    Op naar Waterstones – again.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.