De consultant (2)

Nu mijn oren min of meer opnieuw beginnen te werken, valt het me plots op: ah, ‘t zijn niet meer mijn oren die suizen, ‘t is de zachte ruis van de airconditioning…

Mijn snotvalling is quasi helemaal opgedroogd, da’s al zeer goed. Ik voorzie dat de rest van mijn ademhalingsstelsel hetzelfde zal doen in de loop van de volgende paar dagen en weken, da’s al iets minder goed. 🙂

Mar we mogen niet klagen, we mogen niet klagen. In de Arme Landen is het allemaal véél erger. En ook Ginderachter zouden ze contént zijn dat er airco is.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Nee gij: Ginderachter, dat is het land waar Broeder Missionaris (of Pater Missionaris, of Tante Nonneke-in-de-Missies, of Zuster Angèle van Bogota/Calcutta/HolVanPlutoKommaBuitenland, as the case may be) zijn/haar werk doet.

    De generische term voor “een plaats waarvoor zilverpapier en sigarentaxzegels voor ingezameld worden dan wel gesponsorde wandelingen dan wel fietstochten dan wel zwemdniges voor gehouden woden”.

    Ginderachter. Waar het allemaal zo gemakkelijk niet is als hier, want wij Hebben Het Uiteindelijk Toch Maar Goed.

    Ook: de mensen Ginderachter zijn dutsen. Ze kunnen eigenlijk niet goed voor zichzelf zorgen, en Pater/Broeder/Zuster/etc. doet dat voor het welzijn van die mensen uit zijn/haar goed hart.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.