Firefoxmiserie

Ik zal wel niet de enige zijn: op de ene na de andere computer doet Firefox ongelooflijk vervelend.

Notrespo

Geheugen vollopen, vertragen, blokkeren, ontploffen: vanalles maak ik er mee mee. Op mijn Vista-computer is Firefox er in zijn eentje voor verantwoordelijk dat mijn Reliability Index steeds weer naar de laagste regionen gaat: Firefox blokkeert er minstens elke dag wel eens op.

En op beide laptops van het werk kan ik er zeker van zijn dat het om het anderhalf uur al mijn geheugen en 99% processor opvreet.

Het kan misschien aan een extensie liggen, maar dat maakt mij nu nog minder uit: het systeem zou moeten beletten dan één plugin of extensie de hele Firefox naar de zooi helpt.

Dedju.

13 reacties op “Firefoxmiserie”

  1. Pingback: futtta’s blog
  2. Ik heb dat probleem niet. Welk probleem ik wel heb is wanneer een nummer in iTunes afgelopen is en hij overgaat naar het volgende, Firefox steeds eens een seconde of 2 moest vastlopen.

  3. Ik zou weer mijn lofzang op Opera kunnen laten klinken maar a) niets so irritant als mensen die als jij over probleem met X klaagt je oplossing y aandragen en b) Opera 9.22 laat bij mij ook het geheugen vollopen, totdat het meer dan 500 mb opvreet..

Reacties zijn gesloten.