Detox

Ik ben aan een kuur nodig, denk ik. Mijn lichaam laat me even in de steek: ik slaap veel te weinig, ik krijg overal uitslag (bweikes!) (al heeft het wel iets, ik word er helemaal jeugdnostalgisch van), al anderhalve week dat ik met vreselijke keelpijn opsta en ga slapen, enfin, niet gezond dus.

Ik stel dan ook het volgende programma voor:

 • Gezond eten volgende week. Echt gezond, ‘t is te zeggen: alle voedselgroepen én ontbijt. Alleen een slaatje ‘s middags is niét gezond.
 • Elke dag om 23u ten laatste in bed. Echt waar serieus. No ifs ands or buts. Om 22u30 of zo in bed, nog een uur of zo een boek lezen, en dan Z’s vangen. De televisieprogramma’s die ik wil zien, neem ik wel op met het mediacenter.

Um, en dat is het, zowat. Sport kan ik niet doen, dus ga ik niet doen. Ik denk dat ik er wel geraak met eten en slapen.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

 1. Eigen ervaring :

  – stoppen met koffie, cola, thee and the likes
  – fruit eten
  – Actimel pakken ‘s ochtends (jaja, klinkt ouwezakkerig I know)
  – op tijd gaan slapen
  – veel water drinken

  Succes !

 2. Maar wanneer ga je dan die immer groeiende stack van achterstallige tv-programma’s verwerken?

  Slaapgebrek overwinnen is in wezen niet moeilijk: het volstaat om in te zien dat er amper iets op TV of op internet is dat de moeite is om te volgen, en dat slapen gewoonweg veel leuker is.

 3. kijk naar de website van :”‘ de nieuweDokters’.. want daar heb ik heel veel van geleerd. of zelfgenezing boek van :Hulda Clark”.Dat is heel inspirerend. Succes……Tjauwww
  de Nieuwedokters. kan je gratis downloaden.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.