Klote-mimic

Er zit verdomme een mimic achter een rots in sokoban-level vijf. Ik ben net de mijnen helemaal doorgetrokken, en nu zit ik verdomme met een mimic achter die rots. Waar ik niets aan kan doen. Kijk maar:

nh

Dames en heren: het meest verslavende spel ter wereld. Maar oh. zo. frustrerend. bij momenten.

update never mind — ik heb mijn +2 boog omgord, een stapeltje +2 pijlen in de pijlenkoker gepleurd, en dan gewoon langs (door!) de steen geschoten. Einde polymorph, en wel zo:

You shoot 5 elven arrows.
The 1st elven arrow hits it.
The 2nd elven arrow hits it.
The 3rd elven arrow hits it.
You kill it!

Het bleek achteraf een giant mimic te zijn. Maakt niet uit: dood is dood, ha! ha!
En dan nu verder door die sokoban-level. Grr.

Al wie ook vastgezogen wil worden — Nethack is het allereerste dat ik op een nieuwe computer installeer — gaat als de ingezeepte weerlicht naar Nethack.org en downloadt!

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Nethack ! Speel ik al sinds 1990, maar nog nooit de Wizard of Yendor ontmoet ! Inderdaad verslavend as hell. Voor wie iets anders wil : Zangband is iets meer Tolkien oriented, maar funny as hell (“The troll farts at you”), en Omega is een pure trip op LSD.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.