Waar was u op 13 maart 2005?

Zozo, heer E. stelt een vraag.

In de CSI’s en de boekjes kunnen de schlechteriken altijd zeggen war ze precies waren op deze of gene datum.

Zouden u en ik dat ook kunnen?

Dertien maart tweeduizend en vijf, waar was ik? In een eerste tijd zonder opzoekwerk, in een tweede tijd met opzoekwerk.

Zonder opzoeken? Even kijken. In 2005 werkte ik voor het Europacollege. Maart, dan was het daar rustig. Dertien maart was een zondag. Um. Ik kan me geen verjaardagen of zo herinneren. Dus, euh. Nee. Geen idee.

Mét opzoeken: ik heb in de nacht van 13 maart 2005 World of Warcraft gespeeld, met een Noor van 17, een Italiaan van 19 en een Turk van 20.

Ik heb lang uitgeslapen, en dan heb ik wat gewerkt aan mijn genealogiedatabase.

In de namiddag ben ik naar de tuin getrokken, waar het begon te lente-zijn, en heb ik er foto’s getrokken. Die ik, blijkbaar, nog niet op het internet gezet had. Bij deze dan maar!

Er zaten springstaarten (twee op de foto hieronder):

Springstaarten

Er zat een huisspin in een hoek in ons achterhuis:

Huisspin

…en er zat, oh joy, ook een lichtroze mijt:

Mijt

De rest van de zondag heb ik rondgesurft op het internet, wat onderzocht hoe ik een nieuwe tuinsafari-website zou kunnen maken, The Observer gelezen, en een lange blogpost geschreven over een quiz.

Zo. Een weblog hebben, dat is soms een gemak.

7 reacties op “Waar was u op 13 maart 2005?”

  1. Pingback: M443
  2. Net iets te lang geleden, mijn blog is niet oud genoeg, kalender staat niets in op die dag (of dagen in die buurt) en mails vertellen ook niets… Misschien straks nog een geniale inval om het te traceren maar ik vrees er voor!

  3. Michel, ik wed dat jij in staat bent om op die manier een perfect alibi te creëren mocht je ooit eens een ernstig misdrijf begaan: “ik was roze mijten aan het trekken, echt echt waar”

Reacties zijn gesloten.