De honderd gezichten van Anna

Op een minuut kan Anna zestig gezichten trekken, allemaal anders. Dan heeft ze haar standaardgezicht op staan:

Anna in de ligzetel

Ziet ze een fototoestel? Hopla!

Anna in de ligzetel

(Haar ene hand trouwens: dringend tijd dat ze nieuwe handschoentjes heeft. De binnenste handschoen hangt zo ongeveer helemaal in frieten, en het is schrikkelijk moeilijk om hem aan te krijgen omdat hij te klein is. En de buitenste handschoen ziet eruit alsof hij uit een begrafenis afkomstig is. Een jaar na datum, welteverstaan.)

Of ander voorbeeld: dan staat ze, een toonbeeld van driejarig enthousiasme, op mij terwijl ik in de zetel lig:

Anna staat op mij

…tien seconden later:

Anna staat op mij

…één seconde later:

Anna staat op mij

Ik denk soms dat ze op foto niet te herkennen zou zijn, met al die gezichten.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.