De grote weggeef

Gnnnnnnn… De kogel door de kerk, in mijn hoofd: ik ga een hele reeks boeken en cd’s en dvd’s wegdoen.

Er is nu eenmaal niet genoeg plaats, is niets aan te doen. Gho ja, ik zou kunnen beginnen verkopen en zo, maar wie gaat daar ooit geld voor geven, en wat ga ik nog recupereren van wat ik er aan uitgegeven heb?

Ik denk dat ik ga op zoek gaan naar goede doelen. De schoolbibliotheek, bijvoorbeeld — wie weet zijn die wel content met een collectie van een paar honderd films op dvd? Of van stapels en stapels pockets science fiction en fantasy?

Of iets anders? ‘t Moet in alle geval weg, helaas.

Met pijn in het hart, maar hey.

13 reacties op “De grote weggeef”

  1. Er is geen Librarything-ding waar je kunt aanvinken wat je weg wil? Misschien ben ik (of zijn anderen) wel geïnteresseerd in een paar zaken en kun je dat relatief snel groeperen of zo in een al bestaande lijst.

  2. Ik heb een lief die SF romans verzamelt, maar ‘t zijn wel oude, en ik denk van een of andere Bruna reeks of zo, of prisma, of Aula. Hoe dan ook, van al wat leeftijd. Maar mijn lief is natuurlijk geen goed doel :-). Hij wil zeker ook ruilen, een doorn in uw oog, ha ! Ik denk dat hij ook wil betalen. Kan je een ander goed doelen steunen !

Reacties zijn gesloten.