Afrijden is afrijden

We zijn daarnet even naar het Baudelopark gegaan (tussen twee regenbuien in).

Het groot grasveld in het midden was een puinhoop.

Gisteren had er blijkbaar een groep mensen zitten Cara Pils drinken. Een groep mensen die hun vuiligheid niet opgeruimd hadden.

En dan moet ergens in de loop van vandaag iemand van de Stad langsgekomen zijn met een grasmaaimachine. Die gedacht zal hebben “afrijden is afrijden, en ik word hier niet betaald om blikken Cara Pils aan de kant te zetten”.

Resultaat: heel het grasveld vol grote en kleine stukken uit elkaar gereten blikken.

28275184333_e2c117318d_b

Ugh! En levensgevaarlijk als er kinderen op blote voeten rondlopen, of honden.

Ik heb een klein half uur zo veel mogelijk stukken bij elkaar geraapt en in de vuilbak gesmeten, maar er liggen er ongetwijfeld nog stapels, vooral kleine en ongemeen scherpe stukken.

Ik kan daar dus met mijn hoofd niet bij: één blik, tot daar aan toe, dat is een accident. Maar zeker tien blikken? Rij dan niét af, als het te vuil ligt om veilig te zijn.

update Mailtje naar de groendienst, bijna meteen mailtje terug, dat ze het morgen zo goed mogelijk gaan opruimen, en dat ze de grasrijder erover zullen aanspreken. Hoera!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ah oef. …ik wilde reageren met een “bel gent info” , want dat leverde ons ooit een quasi onmiddellijke interventie op voor een stortje in onze straat (warm weer, ook voedselafval….)….Maar kijk, dat lukt dus.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.