Ik sta op de backlog bij Microsoft

Zucht.

Mijn OneDrive valt op zijn gat. En ik weet niet waarom. Ik heb alle mogelijke dingen geprobeerd die normaal aangeraden worden om te proberen (herstarten, Office sync afzetten, account verzetten naar local account en terug, OneDrive resetten, bladiebla), en nog crasht het.

Ik ben zeer content van OneDrive, het werkt normaal gezien perfect, en als het dan niet meer werkt, steekt dat redelijk zwaar tegen, als gebruiker van twee computers en een telefoon door elkaar.

Mail naar support, dan maar — dat is bij mij altijd het allerlaatste dat ik doe, als ik écht niet meer verder kan. Needless to say: mijn computer heeft zowel genoeg geheugen als schijfruimte, daar ligt het absoluut niet aan. En ja, ik heb alles al geprobeerd.

Resultaat, na allerlei logs doorsturen: mail van Art, de OneDrive Escalations Lead.

My name is Art, I am the OneDrive escalations lead. Unfortunately, we are aware of this particular issue. But we’ve been unable to find any root cause for this. At this time we’ve opened a bug in our backlog but there is no work around we can suggest or ETA on a fix. Wild guess, that issue might be caused by lack of virtual or RAM memory, but as far as we can tell the memory should be available but the process is unable to allocate it and we can’t tell why. Meanwhile try selecting less folders to sync on your computer, and see if it helps. It’s going to take a much longer and deeper investigation so we’re making it a larger work item in a future milestone. We will reach you out once this issue is resolved. Sorry for the lack of an actionable fix.

Crap. Kut. Kak. Damned.

Niets aan te doen, dus. En hopen dat het in orde komt, ooit eens.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.