Daar is OneDrive weer

Ik deed mijn Excel open om iets toe te voegen aan een logfile die ik bijhoud, en Excel zei mij dat mijn meest recente versie niet meer kon geüpdatet worden (of zoiets), met twee opties: “houd deze versie”, of “houd de versie op de server”.

Huh, een OneDrive-conflict terwijl ik OneDrive noodgedwongen al een tijd uitgezet had?

Ik klik “houd deze versie”, omdat de versie op de server in ieder geval al heel heel oud zou zijn… en ik krijg een bestand dat up to date is tot 3 augustus 2016.

Hang on.

Dat is zo ongeveer wanneer OneDrive is gestopt met werken.

Een blik op mijn statusbalk, en jawel: het ding staat weer aan, en is gewoon weer doodleutig aan het synchroniseren.

tiens

Cue een obligate “neen, ik heb niets veranderd” en ook wel een “neen, geen flauw idee waarom”. Ik denk dat ik er ook maar een “hout vasthouden” en “nu nog hopen dat het op mijn andere computer niet in de soep loopt” aan verbind.

Één reactie op “Daar is OneDrive weer”

Reacties zijn gesloten.