Dag 6 Batacratie

Hoezee! Ik kan een beetje prutsen met een live videoswitchtoestel! Er staat hier een AV-HS410 van Panasonic en hoe wijs is dat niet jong.

Ik wil nu ook zo’n ding.

En verder is mijn kostuum (a) helemaal verdesteleweerd door de rampenoefening — blijkt dat vals bloed ook écht vuile vlekken maakt, en dat die soort oorsmeer waaruit wonden geboetseerd worden in het echt ook gewoon échte vuiligheid is die overal op blijft plakken, vooral als er nog eens veel latexlijm op gespoten was, en (b) helemaal kiezig van het stof hier op het terrein.

Het was vorige jaren ook wel stoffig, maar dit jaar is het gelijk een tandje meer. Het plan dit jaar is dat ik tegen het einde een beige kostuum zal hebben. (Ik ben begonnen met een zwart.)

2 reacties op “Dag 6 Batacratie”

Reacties zijn gesloten.