We zijn afgesproken dinsdag om 10u ‘s morgens in Reims. De collega’s van EUROCONTROL zeiden dat ze ‘s morgens in Brussel zouden vertrekken met de auto.

Fuck that, zeiden collega Johan en mezelf: wij vertrekken de avond ervóór, we nemen een El Cheapo hotel, en dan zijn we de dinsdag proper uitgeslapen, no hassles, no worries.

Een hotel kost enorm weinig: het was gedomme iets meer dan 40 euro voor een nacht in deze kamer:

Een meer dan correcte prijs: uitstekend bed, airconditioning, aangename douche, vriendelijke mensen in het hotel. USB-aansluiting, en begot zelfs een HDMI-gat om de computer op de televisie te zetten. Het enige: een nogal kleine tv met alleen posten uit Frankrijk (niet dat ik er naar gekeken heb) en trage wifi. Maar dat zijn details.

En wat een uitstekend idee om de dag ervóór te vertrekken: het is het verschil tussen uitgeput toekomen en helemaal uitgeslapen. Het hotel is trouwens op 800 meter van waar we moeten zijn, ‘t is nog dat bijkomend gemak.

We zijn ‘s avonds iets gaan eten in Reims, en wat een kathedraal staat daar jong!

We hebben ze nu alleen maar aan de buitenkant gezien, maar dat wordt volgend jaar bezoeken. ‘t Schijnt is er een wandeling op het dak ook!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.