Er komen allemaal bloemen bij in den hof, joechei:

Allez ja, nieuw, de geraniums stonden er al natuurlijk, maar de campanula is eindelijk uit aan het komen, en de zwarte phlox ook.

Voortvanderest heb ik vandaag de uitgebloeide phloxen en twee soorten ooievaarsbek en tomaten gesnoeid en heb ik een huis voor oorbeesten gemaakt — nadat ik eerst getest had of er wel degelijk oorbeesten in den hof zaten en jazeker!

En uiteraard heb ik mijn dagelijkse twee of drie ronden onkruid wieden gedaan. Het eeuwige gevecht tegen klaverzuring en gras, tjaha. Ik zou die zuring eigenlijk wel willen laten staan, maar ik vrees dat hij gewoon al de rest van den hof overneemt als ik dat doe. En ge kunt u niet inbeelden hoeveel ongewenste dingen er op een paar uur tijd groeien in den hof.

Één reactie op “Bloemen”

Reacties zijn gesloten.