Het is er nog geen natuurlijk, maar ‘t is wel nog altijd oorlog. En ineens zijn sommige vluchtelingen méér moeite waard dan andere vluchtelingen. En is Oekraïne plots niet alleen kandidaat-NAVO-lid, maar ook kandidaat-EU-lid. Is er niet al te veel geluid meer over corruptie en de pseudo-of-toch-niet-zó-pseudo-neo-nazi-bataljons, om maar iets te zeggen.

Ik weet ook niet goed wat ik er allemaal van moet vinden. Two wrongs don’t make right, of zo. En whataboutisme is soms wél gerechtvaardigd.

Maar hey, wat weet ik? ‘t Is niet alsof ik plots ook expert geopolitiek geworden ben, gelijk de overgrote meerderheid van de rest van het internet.

Één reactie op “Derde Wereldoorlog”

  1. Ik maak mij grote zorgen over het gemak waarmee bepaalde beslissingen opeens genomen worden, zonder veel vragen. Informatiebeperking door de Europese Unie, wapenleveringen door de Europese Unie… Nog los van de mogelijke gevolgen op lange termijn, stel ik mij grote vragen bij de legaliteit van al die beslissingen.

Reacties zijn gesloten.