Nog goede televisie

Nu ja, “televisie”. Series, die op het internet te bekijken zijn mits een abonnement. De laatste keer dat ik naar een echt televisieprogramma gekeken heb op de televisie was denk ik De Mol, samen met het gezin.

Maar goeie series dus.

For All Mankind, van Ronald D. Moore, de mens van allerlei dingen (Star Trek, Outlander), maar voor wat dit betreft misschien wel het meest de mens van Battlestar Galactica. De reeks heeft een eenvoudige premisse: de Sovjetunie is eerst op de maan geland, en daardoor is de space race niet stilletjes doodgebloed in de jaren 1970-1980, maar even hot gebleven als de Koude Oorlog koud is gebleven. Drie seizoenen ondertussen, en een vierde dat eraan zit te komen. Ik ben een grote fan, en ik kan niet wachten op dat vierde seizoen.

En Westworld, waar ik in het begin van de serie naar beginnen kijken was, maar niet echt gemotiveerd was om verder te kijken. Ik heb het nu dan toch gedaan — en na een paar afleveringen begint het écht te klikken, en is het opnieuw even uitstekend als vind ik het eerste seizoen. Ik ben er nog niet helemaal door, en ik hoor dat dit het laatste seizoen zou kunnen zijn. Ik hoop heel erg hard dat ze erin slagen om het goed af te sluiten.

Daarna ga ik maar eens terug naar de K-Drama’s. Nog twee dagen en er zijn weer twee nieuwe afleveringen van Extraordinary Attorney Woo, en er zijn nog een aantal dingen die op mij staan te wachten.

Busy busy busy.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.