Ik was gewoon vergeten de écht goeie dingen in de lijst te zetten gisteren.

 • Strange New Worlds: zonder enige overdrijving in mijn top drie van alles Star Trek. Misschien zelfs in mijn top-één.
 • Prehistoric Planet: ik was al onder de indruk van Walking With Dinosaurs, bijna 25 jaar geleden, maar dit is zo enorm veel stappen verder. Mijn enige klacht is dat het niet lang genoeg duurde, dat er niet genoeg afleveringen waren, en dat we niet méér omgevingen verkend hebben. Ik zou ook enorm graag een verschrikkelijk uitgebreide making of willen zien.
 • Borgen: Power & Glory: jaren na de vorige serie, en griezelig dicht op de realiteit van nu. Zeer zeer goed.
 • Starship Troopers: gewoon één van de beste films ooit. Mike en Jay leggen uit waarom, en ze hebben zoals meestal gelijk. Ik heb het in de cinema gezien en ik vond het toen al uitstekend. Het wordt alleen maar beter met de jaren.
 • Stardust: ook dit blijft zovele jaren later een fantastische film.
 • The Ipcress File: ‘t is spionage, en ‘t is zó schoon gefilmd en gedesigned. Ook spannend en zeer goed in het algemeen.
 • The Dragon Prince: het ziet er voor kinderen uit, maar daar trek ik mij zelden iets van aan, als het goed lijkt te zijn. Het lijkt niet alleen goed, het is ook goed — in dezelfde zin en op dezelfde manier dat Avatar the Last Airbender uitstekend was. Uitkijken naar het seizoen vier, dat ergens in de herfst zou moeten droppen.
 • Prey: een Predator-prequel! Meer nog, een fantastische Predator-prequel! Ge zoudt het al moeten aan het bekijken zijn!
 • The Sandman: ik had nooit gedacht dat dit verfilmd zou raken. Ik heb The Sandman, de comic graphic novel, grijs gelezen, en dit is precies hoe het in mijn hoofd zat. Voor de leute heb ik mijn Absolute Sandman nog eens bovengehaald, en het was raar: nu zit de Netflix-versie méér in mijn hoofd dan het origineel. Om maar te zeggen hoe spot on de casting was (alleen Despair was mij te cute en cuddly).
 • Extraordinary Attorney Woo: het seizoen is nog niet gedaan, maar het kan niet meer stuk. Echt een fantastische serie.
 • The Orville, seizoen drie: om te eindigen waarmee ik begonnen ben: The Orville staat zonder enige overdrijving in mijn top drie van alles Star Trek. Ja, zó goed is het.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.