Ik ga maandag een pen

Ik ga maandag een pen kopen. Vroeger had ik een zo’n dikke zilver-en-gouden Mont Blanc, gevonden op straat ergens begin jaren 90. Prachtig ding, maar het was gewoon te dik en te zwaar om comfortabel mee te schrijven.

Ik schrijf zo graag met een pen. Maandag dus. In de pennenwinkel tussen de Club en Tierentyn.

Maar ondertussen: straks is het Perry Mason, en ook straks komt Sandra met Zelie en Louis en gaan we die naar Sint-Denijs brengen en dan naar de receptie van Roel & Partners. Ik kan niet zeggen dat ik goesting heb, maar misschien komt het nog wel.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.