Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ik ga maandag een pen

Ik ga maandag een pen kopen. Vroeger had ik een zo’n dikke zilver-en-gouden Mont Blanc, gevonden op straat ergens begin jaren 90. Prachtig ding, maar het was gewoon te dik en te zwaar om comfortabel mee te schrijven.

Ik schrijf zo graag met een pen. Maandag dus. In de pennenwinkel tussen de Club en Tierentyn.

Maar ondertussen: straks is het Perry Mason, en ook straks komt Sandra met Zelie en Louis en gaan we die naar Sint-Denijs brengen en dan naar de receptie van Roel & Partners. Ik kan niet zeggen dat ik goesting heb, maar misschien komt het nog wel.

1 reactie

  1. gaat niets boven ouderwets schrijven met een mooie pen!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑