’t Internet doet hier raar

’t Internet doet hier raar (in Sint-Denijs). ’t Is heel heel erg traag, en niet alles komt erdoor. Fark en Daypop zijn dood en zo. Het zou natuurlijk ook kunnen dat de terrorismen alle backbones doorgezaagd hebben, het ziet er in ieder geval niet goed uit.

Misschien is het de kabels, misschien moet de firewall eens herstart worden, misschien heeft Philippe al meer dan zijn limiet gedownloaded en zitten ze op smalband, misschien is Sint-Denijs slecht van Telenet.

Of misschien hebben de extremisten Amerika platgebombardeerd. Het zou kunnen, met al die waarschuwingen en brieven van Bin Laden de laatste tijd.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.