’t Was vanmorgen prijs: pas

’t Was vanmorgen prijs: pas om acht uur de deur uit kunnen gaan, en dus moeten wachten tot kwart na voor de bus, de tram pas om halfnegen kunnen pakken, de tram terug pas om twintig voor negen, gelukkig kwam er een collega-chauffeur nog iets vragen aan de mens van bus 3, anders had ik die ook gemist.

Ik ben dus toegekomen om klop negen uur. Stom. Nog anderhalf jaar en Louis gaat ook naar school, dan zal Sandra ze alle dagen mogen voeren, ha!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.