Aaargh! Ze zeggen op het

Aaargh! Ze zeggen op het nieuws op VRT dat we al een uur de stemtest on-line kunnen doen.

Neen dus. Onvindbaar.

Die site van vrtnieuws.net is zo’n gemiste kans, miljaar het is om bij te wenen. Ze hebben zoveel materiaal, maar die hele layout is gewoon kinderachtig. Dat ze eens gaan kijken bij de BBC, en dat ze eens beseffen dat het 2003 is en niet 1998, en dat een website geen televisieprogramma is verdorie. En hebben ze nog nooi van bannerblindness gehoord? Die knoppen rechts, geen ervaren internetmens die daar links in ziet, vooral niet omdat we verdorie op een mouseover moeten wachten om te zien wat er achter zit.

En links, wat is “inzet”? En die fotogalerijen, navigeren met die minuscule blokjes?? Bah.

Update: vrtnieuws.net had gewoon nog geen link staan naar www.doedestemtest.be.  Kwa achterlijke URLs kan dat wel redelijk tellen trouwens.

 

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.