Drie metamorfoses. I’m on tenterhooks.

Drie metamorfoses. I’m on tenterhooks.

Mesdames et messieurs, faites vos jeux! Nummer I was dus het begin van de lente en daarbij horende veranderingen. Wat zouden II en III kunnen zijn? “Midlife crisis-materiaal”. Hmmmmmmmm… Een kindje bij? Verhuizen? Werkplaats veranderen? Naar het buitenland bijvoorbeeld?

Misschien weten we het morgen wel!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.